Course curriculum
- 
                - 
                        
                          
                        
                        
                        Wie ben ik en wat mag je verwachten? 
- 
                        
                          
                        
                        
                        Hoe gebruik je het cursussenplatform? 
- 
                        
                          
                        
                        
                        Save the dates! 
- 
                        
                          
                        
                        
                        Inleiding E-book fermenteren: voor als je er al zou willen invliegen! 
 
- 
                        
                          
                        
                        
                        
- 
                - 
                        
                          
                        
                        
                        Inleiding fermenteren en pekelen 
- 
                        
                          
                        
                        
                        Wat is fermenteren & soorten fermentaties 
- 
                        
                          
                        
                        
                        Van grond tot mond 
- 
                        
                          
                        
                        
                        Verschil geperste salade en pickel 
- 
                        
                          
                        
                        
                        Principe van geperste salade 
- 
                        
                          
                        
                        
                        Umesu als zoutbron 
- 
                        
                          
                        
                        
                        Recepten geperste salades - het begin! 
 
- 
                        
                          
                        
                        
                        
- 
                - 
                        
                          
                        
                        
                        Droog pekelen & nat pekelen 
- 
                        
                          
                        
                        
                        Benodigdheden fermenteren 
- 
                        
                          
                        
                        
                        Steriliseren bokalen 
- 
                        
                          
                        
                        
                        Looktenen pellen 
- 
                        
                          
                        
                        
                        Zuurkool & Zuurgoed 
 
- 
                        
                          
                        
                        
                        
- 
                - 
                        
                          
                        
                        
                        Zoomkookles 20 oktober 
- 
                        
                          
                        
                        
                        Zoomlink kookles 
- 
                        
                          
                        
                        
                        Zoomkookles pekelen 
 
- 
                        
                          
                        
                        
                        
- 
                - 
                        
                          
                        
                        
                        Even recapituleren + de fermentatie controleren 
- 
                        
                          
                        
                        
                        Gefermenteerde rode kool - droogpekelen 
- 
                        
                          
                        
                        
                        gefermenteerde ui - korte of lange pickel 
- 
                        
                          
                        
                        
                        Lookshoyu - natpekelen 
- 
                        
                          
                        
                        
                        Knolselderpickel - nat pekelen 
- 
                        
                          
                        
                        
                        Bloemkoolpickel - nat pekelen 
- 
                        
                          
                        
                        
                        Rode bietenpickel - natpekelen 
- 
                        
                          
                        
                        
                        Lange Pickel - met umesu of sojasaus 
- 
                        
                          
                        
                        
                        Recepten Les 3 
- 
                        
                          
                        
                        
                        Rode ui met umesu - tussen droog-en natpekelen in 
 
- 
                        
                          
                        
                        
                        
.png) 
  About this course
- €89,00
- 29 lessen
- 10 uur aan video-inhoud
