Course curriculum

    1. Wie ben ik en wat mag je verwachten?

    2. Hoe gebruik je het cursussenplatform?

    3. Save the dates!

    4. Inleiding E-book fermenteren: voor als je er al zou willen invliegen!

    1. Inleiding fermenteren en pekelen

    2. Wat is fermenteren & soorten fermentaties

    3. Van grond tot mond

    4. Verschil geperste salade en pickel

    5. Principe van geperste salade

    6. Umesu als zoutbron

    7. Recepten geperste salades - het begin!

    1. Droog pekelen & nat pekelen

    2. Benodigdheden fermenteren

    3. Steriliseren bokalen

    4. Looktenen pellen

    5. Zuurkool & Zuurgoed

    1. Zoomkookles 20 oktober

    2. Zoomlink kookles

    3. Zoomkookles pekelen

    1. Even recapituleren + de fermentatie controleren

    2. Gefermenteerde rode kool - droogpekelen

    3. gefermenteerde ui - korte of lange pickel

    4. Lookshoyu - natpekelen

    5. Knolselderpickel - nat pekelen

    6. Bloemkoolpickel - nat pekelen

    7. Rode bietenpickel - natpekelen

    8. Lange Pickel - met umesu of sojasaus

    9. Recepten Les 3

    10. Rode ui met umesu - tussen droog-en natpekelen in

About this course

  • €89,00
  • 29 lessen
  • 10 uur aan video-inhoud