Course curriculum
-
-
Wie ben ik en wat mag je verwachten?
-
Hoe gebruik je het cursussenplatform?
-
Save the dates!
-
Inleiding E-book fermenteren: voor als je er al zou willen invliegen!
-
-
-
Inleiding fermenteren en pekelen
-
Wat is fermenteren & soorten fermentaties
-
Van grond tot mond
-
Verschil geperste salade en pickel
-
Principe van geperste salade
-
Umesu als zoutbron
-
Recepten geperste salades - het begin!
-
-
-
Droog pekelen & nat pekelen
-
Benodigdheden fermenteren
-
Steriliseren bokalen
-
Looktenen pellen
-
Zuurkool & Zuurgoed
-
-
-
Zoomkookles 20 oktober
-
Zoomlink kookles
-
Zoomkookles pekelen
-
-
-
Even recapituleren + de fermentatie controleren
-
Gefermenteerde rode kool - droogpekelen
-
gefermenteerde ui - korte of lange pickel
-
Lookshoyu - natpekelen
-
Knolselderpickel - nat pekelen
-
Bloemkoolpickel - nat pekelen
-
Rode bietenpickel - natpekelen
-
Lange Pickel - met umesu of sojasaus
-
Recepten Les 3
-
Rode ui met umesu - tussen droog-en natpekelen in
-
-
-
Gefermenteerde spelt
-
Dosas
-
Kvass
-
Ginger bug
-
Venkel daikonpickel
-
Ginger beer
-
Kombucha
-
E-book Pekelen _ Fermenteren - Les 4
-
About this course
- €89,00
- 50 lessen
- 11 uur aan video-inhoud