Course curriculum
-
-
Welkom in deze kooklessen!
-
Wie zijn wij?
-
Even doornemen voor we starten - Disclaimer
-
Wat gaan we deze 10 weken doen?
-
Principes en filosofie
-
Keukenmateriaal
-
Boodschappenlijstje
-
Keukenafspraken
-
-
-
Het belang van granen
-
Voor je begint te koken
-
Rogge Knäckebrod
-
Roggesoep
-
Mais
-
Rijst
-
Gierst
-
Boekweit
-
Gerst
-
Spelt
-
Tarwe, haver, amaranth & quinoa
-
-
-
Het belang van bonen
-
Hoe bonen koken?
-
Kruidige linzen
-
Zwarte bonenstoofpot
-
Spliterwtensoep
-
Kikkererwten en pompoen
-
Black eyed peas salade
-
Seitanstoofpotje
-
Gebakken tofuplakjes
-
Tempehcurry
-
-
-
Hoe onderhoud je je mes en plank?
-
Welke bereidingswijzen zijn er?
-
Yin en yang
-
Over groenten
-
Een paar snijtechnieken
-
SNIJTECHNIEKEN Roll cut
-
SNIJTECHNIEKEN bladgroenten en kolen
-
SNIJTECHNIEKEN juin
-
Champignonsoep
-
NACHTSCHADEN
-
Groenten roosteren
-
Koken, stomen en blancheren
-
-
-
Inleiding
-
In onze moestuin
-
Radijzen
-
Lange pickles
-
Lange pickles met zout
-
Gewone zoutpickles/droogpekelen
-
Arame en komkommer
-
Luxe pickle
-
-
-
Overzicht zeewieren
-
Arame stoofpotje
-
Hiziki broodje
-
Fake tuna
-
Kanten dessert
-

About this course
- €180,00
- 86 lessen
- 11 uur aan video-inhoud