Course curriculum

    1. Welkom in deze kooklessen!

    2. Wie zijn wij?

    3. Even doornemen voor we starten - Disclaimer

    4. Wat gaan we deze 10 weken doen?

    5. Principes en filosofie

    6. Keukenmateriaal

    7. Boodschappenlijstje

    8. Keukenafspraken

    1. Het belang van granen

    2. Voor je begint te koken

    3. Rogge Knäckebrod

    4. Roggesoep

    5. Mais

    6. Rijst

    7. Gierst

    8. Boekweit

    9. Gerst

    10. Spelt

    11. Tarwe, haver, amaranth & quinoa

    1. Het belang van bonen

    2. Hoe bonen koken?

    3. Kruidige linzen

    4. Zwarte bonenstoofpot

    5. Spliterwtensoep

    6. Kikkererwten en pompoen

    7. Black eyed peas salade

    8. Seitanstoofpotje

    9. Gebakken tofuplakjes

    10. Tempehcurry

    1. Hoe onderhoud je je mes en plank?

    2. Welke bereidingswijzen zijn er?

    3. Yin en yang

    4. Over groenten

    5. Een paar snijtechnieken

    6. SNIJTECHNIEKEN Roll cut

    7. SNIJTECHNIEKEN bladgroenten en kolen

    8. SNIJTECHNIEKEN juin

    9. Champignonsoep

    10. NACHTSCHADEN

    11. Groenten roosteren

    12. Koken, stomen en blancheren

    1. Inleiding

    2. In onze moestuin

    3. Radijzen

    4. Lange pickles

    5. Lange pickles met zout

    6. Gewone zoutpickles/droogpekelen

    7. Arame en komkommer

    8. Luxe pickle

    1. Overzicht zeewieren

    2. Arame stoofpotje

    3. Hiziki broodje

    4. Fake tuna

    5. Kanten dessert

About this course

  • €180,00
  • 86 lessen
  • 11 uur aan video-inhoud